Over ons

WF Vloerbewerking staat voor vakkundige vloerspecialisten met oog voor kwaliteit. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende service. Deze service begint direct bij het eerste contact dat u met ons hebt. Wij luisteren goed naar uw wensen en komen altijd met een oplossing op maat die past bij uw budget. Wij zijn altijd aanspreekbaar, welke vraag u ook hebt. Bekijk de positieve ervaringen van onze opdrachtgevers

wf vloerbewerking jan willem

Kwaliteit is heel gewoon bij WF Vloerbewerking

Kwaliteit vindt u niet alleen terug in onze service, maar ook in het eindresultaat. Het hele team van WF Vloerbewerking is vakkundig en ervaren. We weten precies hoe we een vloer op de best mogelijke manier moeten verwijderen en/of egaliseren. We combineren een heldere visie met vakmanschap, enthousiasme en met ervaring. Bij ons bent u altijd tevreden met het resultaat.


Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches en sectoren in heel Nederland. Inmiddels hebben we een uitgebreid portfolio aangelegd en zijn we op de hoogte van alle technische eisen voor iedere vloer. WF Vloerbewerking zoekt dan ook altijd de meest optimale oplossing tegen de beste prijs.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan