Pvc vloer verwijderen

Bent u van plan een nieuwe vloer te leggen en wilt u uw oude PVC vloer professioneel laten verwijderen? Veel opdrachtgevers beginnen zelf met het verwijderen van een PVC vloer, maar dit kan uitdagend zijn. PVC stroken zijn namelijk niet alleen stug en dun, maar vaak ook stevig verlijmd, wat ze moeilijk te verwijderen maakt. Een onjuiste aanpak kan leiden tot schade, vooral in gevallen waar vloerverwarming aanwezig is. Daarom is het raadzaam om voor de verwijdering een expert in te schakelen. Met de juiste machines en expertise kunnen professionals, zoals ons team, deze taak moeiteloos voor u uitvoeren, ongeacht de grootte van de ruimte, of het nu 10m2 of 1000m2 is. Bel direct, wij kunnen al snel voor u aan de slag gaan.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan

 

PVC vloer verwijderen?

Verwijderen pvc vloer

Een pvc vloer kom je tegenwoordig in woningen en vele kantoren tegen. Toch wordt er vaak niet goed nagedacht over de verwijdering van de vloer bij de aanleg. Deze is immers net nieuw. Bij click pvc is het verwijderen van een vloer geen enkel probleem. Deze ligt vaak los op de betonnen vloer en verwijdering kun je dan gemakkelijk zelf doen. Zorg ervoor dat je eerst all printen en aftrekstrips hebt verwijderd. Begin dan in een hoek van de kamer en krik de eerst plank los. Daarna is de vloer gemakkelijk plank voor plank te verwijderen.

Gelijmde pvc vloer verwijderen

Bij een stroken PVC vloer wordt vaak lijm gebruikt bij de aanleg ervan. Deze lijm is zo stevig dat de vloer gemakkelijk kan beschadigen. Wij adviseren dan ook om dit uit te laten voeren door een expert. Wilt je het toch zelf proberen?

Gebruik dan een professionele tapijtstripper om de vloer te verwijderen. De lijmresten kun je het best verwijderen met een professionele schuurmachine. Egaliser daarna de ondervloer zodat er weer een nieuwe vloer gelegd kan worden.

Mocht er vloerverwarming aanwezig zijn, dan wordt het proces erg riskant en tijdrovend. Zeker voor de grotere vloeren zoals bij kantoorpanden is het af te raden om dit zelf aan te vliegen. Schakel dan altijd een expert in om de vloer te laten verwijderen.

PVC vloer verwijderen

Heb je een pvc vloer en wil je deze graag laten verwijderen? Dan kun je altijd rekenen op WF Vloerbewerking. Dankzij onze stripmachine zorgen wij ervoor dat uw PVC vloer netjes verwijderd wordt. Zo blijft de ondervloer in goede staat en voorkom je beschadiging van je vloerverwarming. Na het weghalen van de vloer kijken we of er nog andere werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het verwijderen van lijmresten of egalisering van de ondervloer. Onze stripmachine past door elke deur, dus ook uw voordeur. Door onze vakkennis weten we precies wat er nodig is om straks weer een mooie vloer te kunnen leggen. Dus neem gerust contact met ons op.