PVC vloer verwijderen

Als u gaat verhuizen kunt u te maken krijgen met een verlijmde PVC vloer die u wilt verwijderen. Waar u snel achter gaat komen is dat dit een intensieve en zware klus is. Gelukkig kunnen wij u hiermee gemakkelijk helpen! Dankzij onze machine zorgen wij ervoor dat uw PVC vloer goed, snel en netjes verwijderd wordt. 

PVC vloer verwijderen?

PVC vloer laten verwijderen

Een pvc vloer word vaak volledig verlijmd aan het zandcement/beton vloer. Nu kunt u natuurlijk de vloer zelf proberen te verwijderen maar dan komt u erachter dat dit een tijdrovende klus is. Bij WF Vloerbewerking zijn wij in het bezit van de juist machines om dit in een handomdraai voor u te realiseren. 10m2 of 1000m2 wij draaien onze hand er niet voor om. Bespaar u zelf de moeite en bel WF Vloerbewerking voor een vrijblijvende offerte.

Dankzij onze stripmachione zorgen wij ervoor dat uw PVC vloer netjes verwijderd wordt. Onze stripmachine past door elke deur. Ook uw voordeur. Dus: voorkom onnodige stress en onnodige moeite. Laat ons uw PVC vloer verwijderen. Dan kunt u zich concentreren op andere belangrijke dingen in uw oude en/of nieuwe woning!

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord