Tapijt verwijderen

Vloerbedekking verwijderen is al snel een tijdrovende klus. Vooral als u veel vloerbedekking heeft die vastgelijmd is. Om vloerbedekking te verwijderen dat vastgelijmd is heeft u veel spierkracht nodig. Daarnaast kost het ook erg veel energie. Door onze professionele on-ride strip machine zorgen wij ervoor dat uw vloerbedekking snel verwijderd is. Dit gebeurd allemaal net en snel. Dankzij onze machines blijft uw ondervloer vaak stukken netter en met veel minder lijmresten dan normaal. Mochten er toch nog wat lijmresten over blijven is dat meestal niet een probleem. Voor sommige vloeren is het echter wel belangrijk dat u uw vloer zo strak mogelijk heeft. Daarom kunt u bij ons ook terecht om uw vloer te laten egaliseren.

Vloerbedekking verwijderen?

Vloerbedekking verwijderen

Tapijt verwijderen is vaak een zware klus vooral als de vloer volledig verlijmd is. Vaak komen mensen er achter dat dit met de hand geen doen is. Wij van WF Vloerbewerking hebben de juiste machines om dit snel en vakkundig voor u te verwijderen of het om een paar m2 gaat of om een paar duizend bij WF Vloerbewerking is alles mogelijk vraag vrijblijvend een offerte aan.

WF vloerbewerking heeft vele jaren ervaring met vloerbedekking verwijderen. Hierdoor kunnen wij uw vloerbedekking professioneel verwijderen. Daarnaast staat expertise en service hoog bij ons in het vaandel. Dit zult u bij ons ook zeker merken. Benieuwd naar welke projecten wij afgerond hebben? Bekijk hier alle projecten.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan