Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen is erg veel werk. Vloertegels en plavuizen kunnen op twee manieren gelegd worden. Ze worden vastgelijmd of in het cement gelegd. Beide manieren is erg zwaar werk. Waarbij in het cement eigenlijk niet mogelijk is om zelf te doen. Gelukkig hebben wij hier de juiste tools en machines voor om dit te doen. Mede met onze on-ride strip machine, expertise en jaren ervaring kunnen wij uw vloertegels verwijderen.

Vloertegels verwijderen

Waarom een tegelvloer verwijderen?

Er zijn diverse redenen om een tegelvloer te willen verwijderen. Misschien bent u toe aan een nieuwe look, of zijn uw tegels beschadigd en toe aan vervanging. Wat uw reden ook is, het verwijderen van een tegelvloer is een belangrijke stap in het vernieuwen van uw ruimte. WF Vloerbewerking staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij deze stap.

Wanneer uw vloertegels in het cement zijn gelegd en u zelf aan de slag gaat kunt u eenvoudig uw cementdekvloer beschadigen. Wanneer dit gebeurd kost het vaak nog veel meer. De vloer moet namelijk geheel gerepareerd worden. Nadat wij uw vloer gestript hebben kunnen wij hem voor u egaliseren. Hierdoor is uw vloer geheel klaar voor herstoffering. Benieuwd naar welke projecten wij al afgerond hebben?

 

 

 

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Het egaliseren na het verwijderen van een tegelvloer is heel normaal. Door te egaliseren maken we de vloer klaar voor wat komen gaat: Het aanbrengen van uw nieuwe vloer. We maken de ondervloer perfect vlak en klaar met onze egaline, machines en vakmensen.

Bij WF Vloerbewerking zijn we door onze ervaring expert in het afleveren van vakwerk van A tot Z, omdat we niet alleen verwijderen maar uw vloer ook klaar maken voor een nieuw materiaal. Gaat u voor een houten, plavuizen of PVC vloer? Met WF Vloerbewerking bent u zeker van een moeiteloze overgang naar een nieuwe vloer. In een particuliere woning zijn we vaak al binnen één werkdag helemaal klaar.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan