Vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen is erg veel werk. Vloertegels en plavuizen kunnen op twee manieren gelegd worden. Ze worden vastgelijmd of in het cement gelegd. Beide manieren is erg zwaar werk. Waarbij in het cement eigenlijk niet mogelijk is om zelf te doen. Gelukkig hebben wij hier de juiste tools en machines voor om dit te doen. Mede met onze on-ride strip machine, expertise en jaren ervaring kunnen wij uw vloertegels verwijderen.

Vloertegels verwijderen?

Vloertegels verwijderen

Wanneer uw vloertegels in het cement zijn gelegd en u zelf aan de slag gaat kunt u eenvoudig uw cementdekvloer beschadigen. Wanneer dit gebeurd kost het vaak nog veel meer. De vloer moet namelijk geheel gerepareerd worden. Nadat wij uw vloer gestript hebben kunnen wij hem voor u egaliseren. Hierdoor is uw vloer geheel klaar voor herstoffering. Benieuwd naar welke projecten wij al afgerond hebben?

Wilt u uw oude plavuizen vloer verwijderen? Dan zult u er snel achter komen dat dit nogal kan tegen vallen en u wilt snel door dus het is van belang dat de ondervloer kan blijven zitten. Wij kunnen dit voor u doen, wij bezitten de juiste machines en hebben de beschikking  over de juist mensen om dit snel en nauwkeurig te realiseren. Wij kunnen de vloer als dat nodig is de zelfde dag weer voor u egaliseren, zo bent u in 1 dag van alles af en kunt u snel weer verder met de nieuwe vloer.

Bekijk hier al onze projecten.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan