Parketvloer verwijderen

Een parketvloer verwijderen is intensief en tijdrovend werk. Of het nu gaat om lamelparket, visgraat parket, tapis of een andere soort parket: elke soort heeft weer andere eigenschappen en vraagt om een andere manier van verwijderen.

Vaak is een parketvloer meerdere keren verlijmd, bijvoorbeeld een onderlaag van spaanplaat die op de dekvloer is gelijmd, met daaroverheen een laag parket. Het komt ook voor dat dit ook nog eens vastgenageld is met stalen spijkers. Kortom, parketvloeren liggen vaak erg vast en zelf verwijderen is lastig en zwaar werk. WF Vloerbewerking heeft de vakkennis, ervaring en de middelen om u het werk uit handen te nemen.

Geen parketvloer zit te vast voor ons

Wij komen graag bij u langs met onze ride-on stripmachine. Onze vloerstripper is er voor gemaakt om uw parketvloer efficiënt en netjes te verwijderen. Nog een handig voordeel van onze vloerstripper is dat deze door elke deur past, dus ook uw voordeur. Geen vloer zit te vast voor ons, meestal verwijderen wij een parketvloer in één dag. In bijzondere gevallen kan het wat langer duren, maar dat bespreken we uiteraard van tevoren met u. Niet langer wachten? Bel ons dan direct.

 

parketvloer laten verwijderen

Wij verwijderen uw parketvloer met oog voor kwaliteit

Bij het verwijderen van een parketvloer staan bij ons twee woorden centraal: kwaliteit en service. Dat geldt niet alleen voor het opleveren van uw vloer, maar in alle klantcontacten. Van offerte tot oplevering garanderen wij kwaliteit op maat. WF Vloerbewerking staat voor:

  • Snelle service: meestal is het op korte termijn mogelijk om uw vloer te verwijderen.
  • Oog voor kwaliteit: met moderne apparatuur en ervaren personeel verwijderen wij elke parketvloer tot in de puntjes.
  • Tevreden opdrachtgevers: dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4.

Wat kost het verwijderen van een parketvloer?

Elke parketvloer is anders qua oppervlakte, materiaal en andere omstandigheden. Wilt u graag van tevoren weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten van het verwijderen van uw parketvloer? Vraag dan een offerte aan. Vult u ons offerteformulier in, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend en u kunt ons ook altijd bellen of mailen als u er niet uitkomt of als u vragen heeft.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan