Vloer verwijderen

Voor het aanleggen van een nieuwe vloer is het essentieel dat de ondervloer helemaal gelijk en vlak is. Dat betekent meestal eerst de oude vloer verwijderen, voordat de nieuwe erin kan. Wie wel eens een oude vloer heeft verwijderd kan erover meepraten dat dit een tijdrovende en intensieve klus is. Bespaar tijd en energie door voor het verwijderen van een vloer professionele hulp in te schakelen. Wilt u een oude vloer laten verwijderen? Bel ons dan meteen! We zetten onze kennis, ervaring én onze moderne vloerverwijdermachines graag voor u in.

wf vloerbewerking vloer verwijderen

WF: Uw vloerverwijdering expert.

Vloeren verwijderen is zwaar werk, dat wij u met onze machines graag uit handen nemen. Voor het verwijderen en egaliseren van alle soorten vloeren kunt u bij ons terecht.

Onze expertise en ervaring garanderen minimale overlast en optimale voorbereiding voor de nieuwe vloer. WF: uw garantie voor professionaliteit en vakmanschap in vloerverwijdering.

Lees hieronder welke vloeren we precies verwijderen. Staat uw vloer hier niet bij? Neem dan gerust contact op.

 

Welke soorten vloeren verwijderen wij?

Staat uw vloer hier niet bij? Bel ons dan, wij verwijderen praktisch gezien alle soorten vloeren.
 

Voor elke vloer een aanpak op maat

Vloeren zijn er in enorm veel soorten en maten. Elke vloer vraagt weer om een andere aanpak. Bij parketvloeren komt het bijvoorbeeld vaak voor dat deze meerdere keren verlijmd zijn. Vaak lijmt men eerst spaanplaat op een ondervloer en daaroverheen het parket. Maar ook houten vloeren, tapijt en andere soorten vloeren liggen vaak muurvast. Daarom werken wij met een ride-on stripmachine. Hiermee is het mogelijk om veilig, snel en efficiënt de meest soorten vloeren te verwijderen. Na het verwijderen van de vloer kunnen wij vaststellen of egaliseren van de ondervloer noodzakelijk is.

Vloer verwijderen: onze werkwijze

 1. Van tevoren bespreken wij met u de oppervlakte en het materiaal van de vloer en maken een afspraak om de vloer te verwijderen.
 2. Wij komen naar uw woning of bedrijfspand met onze stripmachine. Deze past in principe door elke deur. Onze gebruikelijke tijd om de werkzaamheden te starten is 7:30 uur. Komen we op een andere tijd, dan hoort u dit uiteraard van tevoren.
 3. Wij verwijderen uw vloer. Meestal lukt dat binnen een dag. Bij zeer grote of complexe vloeren kan het uiteraard langer duren.
 4. Wilt u vloerverwarming? Die kunnen wij ook voor u aanleggen. Lees er alles over op onze pagina over ons totaalpakket inclusief vloerverwarming aanleggen.
 5. We leveren de vloer netjes voor u op, zodat deze gereed is voor de aanleg van uw nieuwe vloer. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij de ondervloer voor u egaliseren voordat u met uw nieuwe vloer aan de slag gaat.
vloer verwijderen kosten

Kosten vloer verwijderen

Elke vloer en elke situatie is weer anders, daarom is er niet een vast bedrag te noemen voor het verwijderen van een vloer. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. We zetten ze voor u op een rij:

 • Wat is de oppervlakte van de vloer?
 • Ligt de vloer op de begane grond of een verdieping?
 • Wat is het materiaal van de vloer?
 • Wat is het materiaal van de ondervloer?
 • Is egalisatie nodig na verwijdering?
 • Wilt u dat wij het afval voor u afvoeren?

Wilt u van tevoren weten waar u aan toe bent? Vraag dan een offerte aan. Vult u de vragen op het formulier in, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een scherpe en overzichtelijke offerte. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend. Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.

wf vloerbewerking

Daarom kiest u voor WF vloerbewerking

WF Vloerbewerking heeft in de loop der jaren al heel wat vloeren succesvol verwijderd en geëgaliseerd. Kiest u voor WF Vloerbewerking voor het verwijderen en/of egaliseren van uw vloer dan kunt u altijd rekenen op:

 • Maatwerk
 • Snelle service
 • Klantgerichtheid
 • Oog voor kwaliteit
 • Heldere communicatie
 • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman om uw vloer te verwijderen? Of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan