Houten vloer verwijderen

Alle vloeren worden een keer vervangen zo ook een houtenvloer of pvc vloer, vol goede moed begint u eraan maar wat blijkt het is niet te doen met de hand de vloer ligt muurvast. Gelukkig hebben wij de oplossing! Met onze nieuwste machines hebben wij de oplossing voor u. Wij verwijderen uw vloer in een paar uur zonder te hakken! Dit doen wij met onze nieuwste ride-on vloerstripper.

De vloer beschadigd ook vele malen minder als dat u zelf gaat hakken en het bespaard u veel zweet en moeite. Stel dat we de vloer toch wat beschadigd vaak kunnen wij de vloer voor u de zelfde dag ook weer egaliseren zo bent u in 1 dag verlost van uw vloer en weer klaar voor uw nieuwe vloer.

Alle informatie over diverse soorten vloeren lezen? Ga dan naar onze vloer verwijderen pagina.

Houten vloer laten verwijderen?

Houten vloer verwijderen

Er zijn veel verschillende soorten houten vloeren. Zo heb je een massief houten vloer, spaanplaat vloer,eiken vloer, berken vloer etc. Sommige houten vloeren zijn gemakkelijker om te verwijderen dan anderen. Gelukkig heeft WF vloerbewerking voor alle houten vloeren de oplossing. Dankzij onze stripmachine verwijderen wij uw houten vloer gemakkelijker dan dat u het zelf kunt doen. Hierdoor wordt uw houten vloer netjes en zorgvuldig verwijderd. Ook voor grote oppervlaktes is onze stripmachine ideaal.

Dankzij onze jaren ervaring en vele succesvolle projecten kunnen wij met trots zeggen dat wij met kwaliteit en zorgvuldigheid uw houten vloer verwijderen. Let er altijd op dat als u uw eigen houten vloer verwijderd dat uw cementdekvloer beschadigd kan worden. Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen dan gewenst. De vloer moet dan namelijk opnieuw geëgaliseerd worden. Daarom kun je vaak beter door een bedrijf je houten vloer laten verwijderen dan is de kans op schade aan uw ondervloer minimaal.

Als wij uw houten vloer verwijderen proberen wij dit altijd binnen 1 dag gedaan te hebben. Wanneer u <100m2 oppervlakte heeft kunnen wij dit vaak ook. Uw houten vloer laten verwijderen door WF vloerbewerking? Vraag nu een offerte aan!

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan