Vloer laten egaliseren

Heeft u uw eigen vloer verwijderd, of heeft u pas een nieuwe woning waar de ondervloer nog niet bedekt is? Wat ook de aanleiding is, het is belangrijk dat de ondervloer egaal en glad is. Een vloer egaliseren vraagt om een degelijke en professionele aanpak. Wilt u uw vloer laten egaliseren? WF Vloerbewerking helpt u graag. Bij ons is het egaliseren van uw vloer in goede handen. Bel ons meteen voor direct contact.

Vaak zie je bij ondervloeren oneffenheden, verzakking of ongelijkheid. Daarnaast komt bij ondervloeren van materialen zoals zandcement of anhydriet wel eens voor dat ze van mindere kwaliteit zijn, of simpelweg te ruw. Egaliseren is in al deze gevallen noodzakelijk. Ook kunt u de vloer laten opschuren. Lang niet iedereen heeft de tijd en de expertise om een vloer vakkundig te egaliseren. Laat u uw vloer door een vakman egaliseren, dan weet u zeker dat u zonder problemen daarop een nieuwe vloer kunt aanleggen. WF Vloerbewerking heeft de ervaring en vakkennis in huis om uw vloer snel en goed te egaliseren.

vloer laten egaliseren

Waar moet u op letten bij het egaliseren van een vloer?

Het belangrijkste van egaliseren is natuurlijk het resultaat: een ondervloer egaal en glad opleveren. De omstandigheden zijn daarbij vrijwel nooit exact hetzelfde, elke situatie vraagt weer om net een andere aanpak. Waar wij bijvoorbeeld op letten is wat het gebruik van de vloer wordt: komt er bijvoorbeeld vloerverwarming in de vloer? Het materiaal van de te egaliseren vloer is ook belangrijk. Soms stelt het materiaal specifieke eisen aan de werkwijze.

Na het egaliseren heeft de vloer enige tijd nodig om te drogen. De droogtijd is niet voor alle vloeren precies hetzelfde. Vaak is een geëgaliseerde vloer wel na enkele (4) uren beloopbaar, maar moet u nog wat langer wachten voordat de nieuwe vloer er overheen kan. Vaak is 48 uur voldoende, maar de precieze droogtijd bespreken we uiteraard van tevoren met u.

Wilt u uw vloer laten verwijderen? Bij de volgende soorten vloeren kunt u bij ons terecht:

 

 

Vloer egaliseren: Onze werkwijze

Wij gaan uitdagingen op het gebied van vloeren niet uit de weg: door onze jarenlange ervaring met vloeren beheersen wij alle facetten van vloeren egaliseren. Wat kunt u verwachten wanneer u uw vloer laat egaliseren door WF Vloerbewerking?

 • We bespreken van tevoren met u wat er precies moet gebeuren. We maken vervolgens een afspraak om de vloer te egaliseren.
 • Wij egaliseren uw vloer, vaak lukt dat binnen een dag. Bij zeer grote of complexe vloeren kan het uiteraard langer duren.
 • Wilt u het egaliseren combineren met vloerverwarming? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Lees er alles over op onze pagina over het totaalpakket inclusief vloerverwarming aanleggen.
 • We leveren de vloer netjes op zodat deze gereed is voor de aanleg van uw nieuwe vloer.

 

Welke vloeren egaliseren wij?

Bij WF Vloerbewerking kunt u terecht voor het egaliseren van vrijwel alle soorten vloeren, zoals:

 • Betonvloer 
 • Houten vloer
 • Zandcement vloer 
 • Anhydriet vloer  
 • Tegelvloer

Met al deze vloersoorten hebben wij veel ervaring. Staat uw vloer hier niet bij? Neem gerust contact om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

 

Wat kost een vloer egaliseren?

Een vast bedrag voor het egaliseren van een vloer is niet te geven, omdat elke vloer weer anders is qua oppervlakte, materiaal et cetera. Wilt u van tevoren weten waar u aan toe bent? Vraag dan een offerte aan bij ons. Vult u de vragen op het formulier in, dan krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een scherpe en overzichtelijke offerte. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend en u kunt ons altijd bellen of mailen als u vragen heeft.

 

Daarom kiest u voor WF Vloerbewerking

Laat u uw vloer egaliseren door WF Vloerbewerking, dan kunt u rekenen op:

 • Ervaring: wij egaliseerden al duizenden meters uiteenlopende soorten vloeren.
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit egaline en andere materialen, voor een gegarandeerd goed resultaat.
 • Oog voor detail: een vloer egaliseren is erg nauwkeurig werk. Door uw vloer te laten egaliseren door ons, voorkomt u dat u uw vloer meerdere keren moet laten egaliseren. Als een vloer niet goed geëgaliseerd is, moet dit namelijk opnieuw gedaan worden. 
 • Klantgericht: wij zetten ons dagelijks in voor 100% tevreden opdrachtgevers.
 • Heldere communicatie: bij WF Vloerbewerking weet u van aanvraag tot oplevering altijd duidelijk waar u aan toe bent.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan