Marmoleum verwijderen

Linoleum verwijderen lijkt een makkelijke klus maar als u eraan begint blijkt de werkelijkheid vaak heel anders. Linoleum en marmoleum ligt vaak vol verlijmd op de vloer dit kan met de hand een ondoenlijke klus wezen, wij hebben de oplossing met onze nieuwste machines verwijderen wij de vloer voor u in een hand omdraai of u nu een particulier bent of een zakelijke klant geen vloer is te groot en geen vloer is te klein

linoleum of marmoleum verwijderen?

Linoleum verwijderen

Een linoleum of marmoleum vloer verwijderen is een fysiek zware taak. Dit komt doordat marmoleum en linoleum vaak volledig wordt verlijmd wordt met een ondervloer. Dit doen zij omdat een marmoleum vloer gelegd wordt voor de lange termijn. Helaas komt ook een marmoleum vloer op een gegeven moment wel op z’n eind. Om een marmoleum vloer te verwijderen heeft u veel spierkracht nodig. Of een goede machine natuurlijk. Gelukkig beschikken wij over de perfecte apparatuur voor dit werk.

Wij van WF vloerbewerking hebben erg veel ervaring met het verwijderen van marmoleum. Ook met hardnekkige marmoleum en hardnekkige linoleum. Mochten wij uw vloer niet glad genoeg krijgen kunnen wij uw vloer altijd egaliseren. Bij WF vloerbewerking bent u aan het goede adres als u een vakkundige vloerverwijderaar zoekt die altijd kwaliteit en service voorop zet. Benieuwd naar onze projecten?

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan