Vloer laten egaliseren

Heeft u uw eigen vloer verwijderd? Of hebben wij uw vloer verwijderd maar is uw vloer nog te ruw of ongelijk? Om een goede gladde vloer te krijgen is dan egaliseren belangrijk om te doen. Wij helpen u hier graag mee. Bijna elke vloer met oneffenheden, verzakking, ongelijkheid, slechte kwaliteit zandcement/beton of anhydrietvloer etc., te ruw vloer moet geëgaliseerd worden. Als u uw vloer laat egaliseren weet u zeker dat uw vloer goed glad is en dat u zonder problemen aan uw nieuwe vloer kunt beginnen. Een vloer laten egaliseren kan bijvoorbeeld erg handig zijn als u zelf niet de tijd of expertise heeft om uw vloer te egaliseren. Dankzij onze expertise en jaren ervaring kunnen wij dit erg goed en snel voor elkaar krijgen.

undefined

Vloer egaliseren

Voor elke soort vloer is het van belang dat de ondervloer strak en vlak is. Vaak is egaliseren de oplossing. Wij van WF Vloerbewerking hebben hier veel ervaring in. Al duizenden meter zijn door ons geëgaliseerd. Zowel betonvloer, houtenvloer, zandcement, anhydriet vloer en tegels heben wij geëgaliseerd. Ook na het inslijpen van vloerverwarming is het mogelijk om door ons de vloer weer te egaliseren. Wij werken uitsluitend met de beste egaline voor een gegarandeerd goed resultaat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Een vloer egaliseren is erg nauwkeurig en precies werk. Door uw vloer te laten egaliseren voorkomt u dat uw vloer meerdere keren geëgaliseerd moet worden. Als een vloer niet goed geëgaliseerd is moet dit namelijk opnieuw gedaan worden. Benieuwd naar onze projecten?

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord