Parketvloer verwijderen

Parketvloer verwijderen is zwaar en langdurig werk. Parket bestaat in veel verschillende soorten en maten. Iedere soort parket moet verwijderd worden op een andere manier. Zo bestaat er Lamelparket, visgraat parket, tapis etc. Een veel voorkomende parketvloer is meerdere keren verlijmd. Als eerste op een spaanplaat dat gelijmd wordt op een dekvloer, daarboven op verlijmen ze een dunne laag parket.Soms wordt dit dan ook nog genageld met stalen spijkers. Deze vloeren liggen erg vast. Helaas is zo uw parketvloer verwijderen wel een stuk lastiger geworden. Wat kunt u hiermee doen? Wij kunnen uw parketvloer verwijderen door middel van onze ride-on strip machine. Geen vloer zit te vast.  Meestal verwijderen wij uw parketvloer in 1 dag. Uiteraard kan het soms voorkomen dat het iets langer duurt.

Bekijk hier enkele van onze projecten m.b.t. verwijderen van parketvloeren.

parketvloer laten verwijderen?

Parketvloer verwijderen

Wilt u een nieuwe vloer? Dan is de eerste stap het verwijderen van de oude vloer. Daar begint u vol goede moed aan maar wat blijkt de vloer zit muurvast. Een parketvloer bestaat vaak uit 2 lagen een toplaag en een spaanplaat onderlaag. Deze zitten vaak volledig gelijmd/gespijkerd op uw ondervloer. Dit met de hand eruit halen is helaas niet te doen.

Wij bij WF Vloerbewerking hebben de beschikking over de juist mensen en machines. Zoals de ride-on vloerstripper, hiermee schrapen wij uw oude vloer van uw dekvloer af. Dit bespaart een hoop tijd en schade. Wij verwijderen uw vloer meestal binnen een dag. Blijkt de vloer toch wat te beschadigen door dat de ondervloer wat poreus blijkt te zijn, kunnen wij (als dit nodig is) uw vloer dezelfde dag ook weer egaliseren. Zodat u binnen 1 dag van alles af bent en snel weer verder kunt met uw nieuwe vloer. Bespaart u zelf alle moeite en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Als wij een parketvloer verwijderen staan er twee woorden centraal. Kwaliteit en service. Dit ziet u door hoe wij uw vloer opleveren en het klantencontact dat u ervaart. Onze vloerstripper is zo ingericht dat uw parketvloer goed en netjes verwijderd wordt. Nog een mooi voordeel is dat onze vloerstripper door elke deur past! Dus ook uw voordeur.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan

 

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord