Vloeren schuren

Een prachtige vloer vormt de basis van je interieur. Of het nu gaat om een houten vloer, PVC-vloer of laminaatvloer, na verloop van tijd kunnen er slijtageplekken, waterschade of ruwe oppervlakken ontstaan. Je zult dan vroeg of laat je oude dekvloer moeten laten verwijderen als dit niet meer te behandelen is. Het is dan belangrijk om de ondervloer goed te schuren na het verwijderen van de toplaag. WF Vloerbewerking is gespecialiseerd in het opschuren van ondervloeren, graag vertellen we je meer over hoe onze professionele diensten jouw ondervloer kunnen transformeren en weer in optimale staat kunnen brengen voor een nieuwe toplaag.

WF vloerbewerking bedrijfsbus

Gelijmd tapijt verwijderen

Heb je genoeg van dat oude tapijt dat met lijm aan je vloer vastzit? WF Vloerbewerking kan je helpen om van dit probleem af te komen. Onze experts hebben de expertise en de juiste gereedschappen om gelijmd tapijt moeiteloos te verwijderen. We zorgen ervoor dat het tapijt volledig wordt losgemaakt en afgevoerd, en indien nodig passen we vloerschuurtechnieken toe om eventuele lijmresten of coating op de (beton) vloer te verwijderen en je vloer weer vrij en fris te maken.

Voordelen van WF Vloerbewerking

Het correct opschuren van ondervloeren heeft nog een ander belangrijk voordeel: het zorgt voor een goede hechting van de nieuwe vloerbedekking. Door de ondervloer te egaliseren en op te schuren, creëren we een glad en gelijkmatig oppervlak waarop je nieuwe vloer moeiteloos kan worden geïnstalleerd. Dit resulteert in een duurzame en stabiele vloer die bestand is tegen slijtage en jarenlang mooi blijft. Bij WF Vloerbewerking begrijpen we dat elke vloer zijn eigen specifieke behoeften heeft. Of je nu een houten vloer, PVC-vloer of betonvloer hebt, onze professionele vloerbewerking services zijn afgestemd op jouw wensen en eisen. We beschikken over een team van ervaren vakmensen die gebruikmaken van geavanceerde apparatuur en technieken om de beste resultaten te leveren.

 

Wat te doen met uw meubilair

Of het nu gaat om het schuren van uw ondervloer,  of het verwijderen van lijmresten of coating, wij staan voor je klaar. Onze focus ligt op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We zorgen ervoor dat je vloer weer in optimale staat verkeert, zodat je kunt genieten van een prachtige en duurzame vloer die de tand des tijds doorstaat. Neem vandaag nog contact op met WF Vloerbewerking en laat ons je vloerproblemen oplossen en je verrassen met het prachtige eindresultaat.

Kies voor vloerbewerking met oog voor kwaliteit

Bel 0342 - 78 50 44 / 06 - 45 54 62 79 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 


Vraag offerte aan